02 03 04 01 05 06 07 08 09

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ – Β΄ ΦΑΣΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017)

 

Μαθητεία αποφοίτων ΕΠΑΛ οπτικοακουστικό μήνυμα (σποτ)

Screenshot 2017-10-04 22.13.06

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

pdfΈγκριση οργάνωσης και διεξαγωγής Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων

docxΠροκήρυξη και όροι συμμετοχής στους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες

pdfΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018

ΕΝΑΡΞΗ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ – ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ.

Στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε η λειτουργία τμημάτων μαθητείας  για τις  ειδικότητες:

1.Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

2.Βοηθός Νοσηλευτή.

Οι μαθητευόμενοι για  τους επόμενους 9 μήνες  θα απασχοληθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών)  και στο Νοσοκομείο "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" (Βοηθός Νοσηλευτή).

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση Α΄ φάσης εφαρμογής του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από εδώ.

Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων στο Σχολείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου  ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας καλούμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας σε ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6 μμ. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Θα γίνει ενημέρωση από τον Διευθυντή του Σχολείου σε θέματα που αφορούν:

Απουσίες και δικαιολόγηση απουσιών, Αξιολόγηση μαθητών, Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου, συμπεριφορά των μαθητών, οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων, ενημέρωση γονέων και προθεσμίες, θέματα υγιεινής και πρόληψης.

Η συμμετοχή σας  θεωρείται απαραίτητη

Ο Διευθυντής

Σωτήριος Δημόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑ.Λ.;

Πώς θα σου φαινόταν να τελειώσεις ένα σχολείο με απολυτήριο ισότιμο με το Γενικό Λύκειο και συγχρόνως με πτυχίο της Ειδικότητας που έχεις επιλέξει και μάλιστα επιπέδου 4, αναγνωρισμένο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση με αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα; Με λίγα λόγια πηγαίνεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στην εργασία ή και στα δύο; Αυτό είναι το ΕΠΑ.Λ.!!