Ταξιδέψτε στο Βιετνάμ

Ταξιδέψτε στο Βιετνάμ

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στα όμορφα μούρα, σε ένα ξεχωριστό χώρο έσπασε με την έντονη σκηνή της πόλης της ζωής εδώ μαζί κοντά στη φύση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα μεγάλα επιβλητικά βουνά, βλέποντας το σε ήρεμη θάλασσα, και οι κυματισμοί στο ηλιοβασίλεμα παρακολουθήσετε τις βάρκες συνωστίζονται υπεράκτιες με αφρώδη φώτα και δροσερό θαλασσινό αεράκι που φυσά στην

Το εστιατόριο είναι σχεδιασμένο σε στιλ της Ασίας - Ευρώπης, με ευρύχωρα και ευάερα, με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων κατάλληλο για τη διοργάνωση μεγάλων κομμάτων, όπως συνέδρια που κατέχουν, σεμινάρια, πάρτι, φοιτητής Ενημέρωση .... Είναι επίσης χωρίζεται σε διάφορους τομείς, σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις των τουριστών με το Βιετνάμ βίζα, ο χώρος χωρίζεται σε τρεις τομείς: Τομέας 1 με στρογγυλά τραπέζια για οικογένειες με θέα θάλασσα για τους πελάτες απολαμβάνουν το φαγητό, ενώ πανοραμική θέα στην παραλία και να αγκαλιάσει το αεράκι από τη θάλασσα. Περιοχή 2 περιλαμβάνει τους πίνακες για 2-4 άτομα, διαθέτει κλιματισμό και είναι διακοσμημένο αλλά δεν θέα στη θάλασσα. Τρεις περιφερειακές περιοχές ως οικογένεια στρογγυλής τραπέζης, όπου δεν υπάρχει θάλασσα αεράκι κατάλληλο μόνο για τη μεταποίηση σε DIN με μικρά παιδιά.

Ελάτε στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά πιάτα με διάφορες γεύσεις, όπως η γλυκύτητα από φρέσκα γαρίδες καλαμάρια αναμειγνύονται με λιπαρή γεύση τραγανό τηγανητό καλαμάρι ή τηγανητά στρείδια, ή ανταμοιβή ανεπίσημη γεύση, γλυκιά και ξινή γλυκιά και ξινή γεύση των στρειδιών στο Σετσουάν κουζίνα, ή απολαύστε τα θαλασσινά από τα ψάρια, γαρίδες... και πολλά άλλα μεγάλα πιάτα φτιαγμένα από τους ταλαντούχους σεφ, ενδιαφέρονται περισσότερο του αίματος και την εμπειρία από εστιατόρια, όπως η σαλάτα θαλασσινών ή σάλτσα σπανάκι καλαμάρια τηγανητά αυγά, ψάρια στη σχάρα με αλάτι και τσίλι Πουλιά χαρακώματα τυρί, γάλα τηγανητό καλαμάρι σάλτσα, στον ατμό αστακό sashimi, γαρίδες τηγανητές αμυγδαλιά, γαρίδα ωμά, στον ατμό καβούρια, ψητό καβούρι, καβούρι ψητό Tamarind γάλα, σάλτσα ψαριού, τηγανητό καλαμάρι, τηγανητό satay, ψητά στρείδια, στον ατμό, εκτός από τα πιάτα από το σταθμό, με χυλό, σούπα και ζεστά πιάτα κατσαρόλα κτλ ... που ονομάζεται κανονική τροφή και να δοκιμάσετε το απλό αλλά γοητευτικό, in-situ μην χάσει τα χαρακτηριστικά της θάλασσας.

Με το γοητευτικό σκηνικό, όπως τα κύματα του ωκεανού αγκαλιάσει για εστιατόρια στην αγκαλιά, ποικίλο μενού πλούσιο με νόστιμο φαγητό, μοναδικό και εξαιρετικά ελκυστική με προσωπικό ενθουσιώδης, χαρούμενη, φιλική, προσεγμένες υπηρεσίες και ευγένεια θα σας δώσει μια ικανοποιημένοι γεύματα κουζίνα και χαλάρωση, ενώ στο εστιατόριο Cay Bang.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑ.Λ.;

Πώς θα σου φαινόταν να τελειώσεις ένα σχολείο με απολυτήριο ισότιμο με το Γενικό Λύκειο και συγχρόνως με πτυχίο της Ειδικότητας που έχεις επιλέξει και μάλιστα επιπέδου 4, αναγνωρισμένο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση με αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα; Με λίγα λόγια πηγαίνεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στην εργασία ή και στα δύο; Αυτό είναι το ΕΠΑ.Λ.!!